Fan patch verbetert de NieR Automata framerate aanzienlijk

  Merk jij wel eens framedrops tijdens het spelen van NieR Automata op de PC? Er is nu een oplossing! Met deze fan made mod wordt de NieR Automata framerate verbeterd.

  Het gaat hier om de Fix Automata Resolution mod. Met de mod wordt de framerate verhoogd doordat licht- en schaduweffecten worden geoptimaliseerd.

  NieR Automata framerate stukken beter

  Naast de verbeterde framerate, maakt de mod het ook mogelijk om de game in een hogere resolutie te spelen. Zo wordt de resolutie van 900p naar 1080p opgevoerd.

  De steam community is enthousiast over de NieR Automata mod. Veel gebruikers reageerden al positief via Steam. Het is onbekend of Platinum Games zelf nog met een patch zal komen.

  In onze review gaven wij NieR Automata maar liefst een 9.5. Voor de review werd de Playstation 4-versie van het spel gespeeld. Ook hier had NieR Automata framerate probleempjes. Het spel draait vaak op 60FPS, maar weet dit niet altjd te halen.

  In NieR Automata heeft een buitenaards ras de mens van de aarde verdreven. Met behulp van robots probeer je vanaf de maan de aarde terug te veroveren. Dit actievolle avontuur is een vervolg op de eerder verschenen game NieR. Om NieR Automata te volgen hoef je daarentegen dit originele spel niet per se te hebben gespeeld.

  NieR Automata

  Verkijgbaar vanaf 10 march 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.