Fan heeft zelf nieuwe Overwatch maps gemaakt

  Wat doe je als je fan bent van Overwatch en je hebt verstand van programmeren en designen? Dan maak je zelf gewoon een paar nieuwe Overwatch maps. Zo dacht Joshua llorente, die zijn creaties op YouTube heeft gedeeld.

  De fan-made nieuwe Overwatch maps zijn door één persoon gedaan zijn en bovendien erg snel. Bovenaan het artikel is de Caïro map te zien, waaraan llorente twee maanden heeft gewerkt. Daarvoor maakte hij al een Favela map in slechts twee weken tijd die ook op zijn kanaal te bewonderen is.

  llorentes nieuwe Overwatch maps krijgen veel lof

  Vanuit de community ontvangt llorente veel lof voor zijn ontwerpen. Op Reddit en YouTube regent het lovende woorden en vragen mensen zich af waarom hij niet bij Blizzard werkt. Zelf blijft hij er nuchter onder en reageert op de vele reacties dat hij eerst meer ervaring wil opdoen voor hij zou solliciteren bij een bedrijf als Blizzard.

  Multiplayer shooter Overwatch is vorig jaar in mei uitgekomen en zoals je in onze Overwatch review kunt lezen heeft Blizzard goud in handen met deze game. Vooral de vormgeving, soepele gameplay, cosmetische aanpassingsopties en focus op teamwork zijn sterke punten.

  Overwatch Game of the Year Edition

  Verkijgbaar vanaf 23 may 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.