Fallout Shelter Xbox One en Windows 10 nu te downloaden

  Fans van post-acopalyptische settings opgelet. Nadat het populaire Fallout Shelter in 2015 al uitkwam voor mobiele apparaten maken nu de Fallout Shelter Xbox One en Windows 10 versies hun opwachting.

  Flickr

  Grote verschillen tussen de versies van het populaire Fallout Shelter hoeven fans niet te verwachten. Het enige verschil is dat spelers hun voortgang kunnen bewaren en delen tussen hun Fallout Shelter Xbox One en PC versies. Op die manier kunnen gamers wisselen tussen beide platformen en verder spelen waar zij gebleven waren. Ook de achievements verhuizen mee.

  Daarnaast zullen de in-game microtransacties, net als op de mobiele versies, weer aanwezig zijn. Met geld kunnen spelers betere wapens aanschaffen om zich te verdedigen tegen bijvoorbeeld Mudcraps of de levensgevaarlijke Deathclaws. Naast wapens kun je ook een Lunchbox kopen. Daarin zitten vijf kaarten die de spelers wapens, outfits, Dwellers, andere nuttige rotzooi of meer geld geven.

  Speel de Overseer in Fallout Shelter Xbox One

  Fallout Shelter biedt gamers de kans om in de rol van Overseer te kruipen. De man of vrouw die de Vault inricht, mensen aan het werk zet en bescherming biedt. Alles om de Dwellers, de bewoners van de Vault, tevreden te houden.

  Ook kan de Overseer de Dwellers de Wasteland insturen om op zoek te gaan naar eten, wapens en andere benodigdheden. Dit gaat niet altijd zonder slag of stoot. Dwellers kunnen gewond raken of zelfs vermoord worden door de wezens buiten de Vault.

  Problemen oplossen

  De gevaren komen niet alleen van buitenaf, ook binnen de Vault komen problemen voor. Zo kunnen de Dwellers niet goed met hun apparaten omgaan want er breekt vaak brand uit. Ook kunnen de bendes Raiders je Vault aanvallen die je dan met hand en tand moet verdedigen om de veiligheid van de Vault te garanderen. Er gebeurt dus genoeg.

  De Fallout Shelter Xbox One en Windows 10 versies kunnen vanaf vandaag gratis gedownload worden. Dit doe je in de Xbox Store en de Windows Store. Of de game ook voor de PlayStation 4 uitkomt is nog niet bekend.

  Fallout Shelter

  Verkijgbaar vanaf 15 june 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.