Bethesda kondigt Fallout Shelter PS4 en Switch release aan tijdens E3

  Bethesda heeft tijdens de E3 persconferentie een nieuwe versie van Fallout Shelter aangekondigd. Het gaat om de Fallout Shelter PS4 en Switch release. De onthulling van de game werd eerder al enigszins gelekt doordat de trophies op het web opdoken.

  Fallout Shelter is van oorsprong een mobiele game waarin je een van de vele Vaults moet runnen. Deze titel kwam uit in 2015, werd uitgegeven voor iOS en Android en al snel bleek dat het een enorm succes was. De game kwam later nog uit voor PC en Xbox One, maar nu mogen PlayStation 4 en Switch bezitters dan ook eindelijk met de game aan de slag.

  Fallout Shelter is vanaf nu te krijgen voor de PS4 en de Nintendo Switch. Vanaf nu openen zich dus weer vele Vaults waarin spelers zwervende overlevenden van de nucleaire apocalyps mogen opvangen. En er waren er al 120 miljoen spelers! Fallout Shelter was al een gratis game en dat is op de PlayStation 4 en Nintendo Switch niet anders.

  Fallout Shelter PS4 versie laat je je Vault beheren op je PlayStation en Switch

  In de Vault zullen spelers verschillende ruimtes moeten maken om de mensen op te vangen. Het begint met enkele mensen. Maar al snel zal dit aantal toenemen. Dan is het zaak om de Vault zowel in stroom te voorzien, als in vermaak en andere dingen voor de bewoners.

  Van tijd tot tijd zal de Vault ook aangevallen worden door bijvoorbeeld Raiders of Deathclaws. Dus is het ook belangrijk om mensen op pad te sturen richting de Wasteland om wapens en andere voorwerpen te vinden.

  Niet de enige E3 aankondiging van Bethesda

  Bethesda heeft naast Fallout Shelter nog veel meer aangekondigd tijdens de E3 persconferentie. Zo was er ook Fallout 76 nieuws. Check voor een overzicht onze E3 pagina, waarop we al het E3 nieuws op een rijtje gezet hebben voor je!

  Fallout Shelter

  Verkijgbaar vanaf 15 june 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.