Fallout Shelter hack vindt kort na Android-lancering plaats

  Een Fallout Shelter hack heeft enkele uren na de Android-lancering van de mobiele game plaatsgevonden. Door de beveiliging van Fallout Shelter te omzeilen, wist de hacker zichzelf de hoogste scores op de leaderboards te geven.

  Android-games worden wel vaker gehackt door mensen die hun scores kunstmatig willen opvijzelen. Dat is ook duidelijk de reden achter de Fallout Shelter hack: op Reddit zijn screenshots te zien van de hoogste score op het leaderboard, die onrealistisch hoog is.

  Zo heeft de hacker op het Happiness-leaderboard een score van 1 miljard, terwijl de nummers 2 en 3 op de ranglijst een score van 'slechts' 100 punten hebben. Ook het Score-leaderboard wijst op een Fallout Shelter hack: daar 'scoort' de hacker 2 miljard punten.

  De screenshots met daarop de leaderboards zijn hieronder te zien:

  Fallout Shelter Hack #1

  Fallout Shelter Hack #2

  Fallout Shelter hack zorgt voor groot verschil in scores

  Het verschil met de spelers op de tweede en derde plaats van het Score-leaderboard is des te opvallender, aangezien dit duidelijk gamers zijn die Fallout Shelter uitgebreid hebben gespeeld in de testfase. Ze scoorden respectievelijk 15.948 en 12.762 punten in de game.

  Een andere sterke aanwijzing voor een Fallout Shelter hack is de bewering van Reddit-gebruiker RedRupture. Volgens deze gebruiker is de maximumscore op het Happiness-leaderboard 100 punten. Het eerlijk behalen van 1 miljard punten zou dus onmogelijk zijn.

  Fallout Shelter kwam voor het eerst uit op 15 juni voor iOS en is de eerste mobiele game in de Fallout-franchise. De game is sinds gisteren ook beschikbaar voor Android. Het volgende deel in de RPG-reeks, Fallout 4, komt op 10 november uit.

  Fallout Shelter

  Verkijgbaar vanaf 15 june 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.