Fallout pen and paper RPG onthuld door Modiphius Entertainment

  Deze zomer zal de Fallout-franchise een officieel pen and paper RPG krijgen. Volgens ontwikkelaar Modiphius Entertainment zal de game een uitbreiding zijn van het Fallout Wasteland Warfare spel. Momenteel heeft de game nog geen titel, maar dit kan later nog onthuld worden.

  De game zal worden ontworpen door James Sheahan en krijgt nieuwe regels voor het maken van personages en nog veel meer. Modiphius zegt dat op facties gebaseerde Archetype-kaarten spelers die unieke karakters willen creëren zullen helpen. Een paar namen die genoemd werden tijdens de aankondiging waren Raiders, Super Mutants en the Brotherhood of Steel.

  Naam Fallout pen and paper RPG onbekend

  Het is op dit moment nog niet duidelijk hoe de uitbreiding zal heten, maar we weten wel dat de game aankomende zomer uitgebracht zal worden. Mensen kunnen de uitbreiding spelen met maximaal zes spelers. Verder weten we dat de release codes voor downloadbare exemplaren bevat. Hieronder valt het rulebook als PDF, karakter-, wapen- en Archetype-kaarten en nog een speelmat.

  Ook Fallout 76 update

  Fallout fans kunnen op dit moment ook nog aan de slag met de multiplayer game die afgelopen jaar verscheen. In januari maakte Bethesda nog bekend dat er een Survival modus naar Fallout 76 zou komen. Dit zorgde voor veel ophef op Reddit, want spelers wilden meer PvE content. Als gevolg hiervan gaf een community manager van Bethesda ook aan op Reddit dat er een PvE zou komen in maart.

  Fallout 76 werd na de release niet goed ontvangen door fans. Wij gaven de game maar een 5,5 in onze Fallout 76 review. De grootste irritatie punten van spelers waren de talloze bugs en het ontbreken van de NPC's. Mensen konden in de grote open wereld alleen maar in contact komen met andere spelers, terwijl er maar tientallen spelers in een server zaten.

  Fallout 76 is beschikbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. De uitbreiding van Fallout Wasteland Warfare komt deze zomer uit.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.