Fallout New Vegas maker plaatst geen microtransacties in nieuwe game

  Obsidian Entertaiment komt met een nieuwe game en deze bevat geen microtransacties. Dat bevestigt de Fallout New Vegas maker op de eigen site.

  Vorige week onthulde Take-Two Interactive, dat onder meer Grand Theft Auto en Bioshock uitgeeft, een nieuw label voor onafhankelijke game studio's. Dat ging gepaard met de aankondiging van een nieuwe RPG van de hand van Obsidian Entertainment. Deze zal gelijk onder dat label, dat overigens Private Division heet, uitkomen.

  Aangezien Take-Two Entertainment mede verantwoordelijk is voor de vele microtransacties in onder meer GTA Online en de NBA 2K serie, waren veel fans van Obsidian games sceptisch over de rol van die microtransacties in de nog naamloze Obsidian RPG. De studio kreeg dan ook veel vragen daarover en kwam met een duidelijk antwoord.

  "Nee. Er komen geen microtransacties, in welke vorm dan ook, in onze game."

  Fallout New Vegas maker geeft niet veel info prijs over game

  Los van het bovenstaande is letterlijk niks bekend over de aankomende Obsidian game. Het is een RPG en het bevat geen microtransacties. Dat is het enige. Verwacht wordt dat er volgend jaar meer naar buiten komt.

  Obsidian Entertainment kan wel rekenen op een goede track record wat betreft het maken van RPG's. Zo kregen recentere games zoals Pillars of Eternity en South Park: The Stick of Truth goede cijfers bij ons op de site.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.