Fallout easter egg in Diablo 3 toegevoegd in nieuw item

  In Diablo 3 is een Fallout easter egg gevonden. Het gaat om een legendary gem die de naam Boyarsky's Chip draagt. Dit item verwijst naar Leonard Boyarsky, die aan vorige Fallout games werkte.

  Onlangs verscheen de nieuwe 2.4 patch voor Diablo 3: in deze patch is Boyarsky's Chip toegevoegd. Leonard Boyarsky, naar wie het item is vernoemd, werkte aan Diablo 3, maar hij was ook de art director voor Fallout en de gameplay designer voor Fallout 2. Blizzard staat bekend om het toevoegen van easter eggs in zijn games. De beschrijving van het item uit Diablo 3 vind je hieronder.

  fallout easter egg

  Fallout easter egg met directe verwijzingen

  In de beschrijving van het item, zoals je hierboven kunt lezen, komt het woord vault terug. Ook vormen de laatste twee woorden samen Fallout. De connectie naar Fallout is dan ook snel gemaakt. Het gebruiken van easter eggs is niet ongebruikelijk voor Blizzard.

  Zo zitten er in Diablo 3 al heel wat easter eggs met verwijzingen naar films of games. Zo is er een item dat Logan's Claw heet: een verwijzing naar Wolverine, want zo heet deze superheld in het echt. Ook is er een speciaal eenhoornlevel in Diablo, dat je kunt unlocken door allemaal vreemde items te verzamelen.

  Diablo III: Reaper of Souls - Ultimate Evil Edition

  Verkijgbaar vanaf 19 august 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.