Fallout bordspel bekendgemaakt door Modiphius

  De Fallout franchise van Bethesda krijgt naast de video games nu ook een Fallout bordspel. Het spel wordt gemaakt door Modiphius Entertainment en gaat Fallout Wasteland Warfare heten.

  Fallout Wasteland Warfare werd op de Facebook pagina van Modiphius aangekondigd met een teaser foto. Op die foto is een aantal characters uit Fallout 4 te zien, zoals een aantal strijders in T-60 uitrusting en een paar super mutanten. In de achtergrond van de foto zijn een deathclaw en een Nuka Cola automaat te zien. Het bordspel heeft een PvP-modus, een co-op modus en bevat daarnaast ook solo missies om te spelen.

  Fallout bordspel verschijnt binnenkort

  Het is nog niet bekend of het spel eerst op Kickstarter zal verschijnen of dat de game gelijk in de winkels zal verschijnen. Modiphius is een uitgever van bordspellen en heeft al een aantal succesvolle Kickstarter campagnes opgestart. Zo steeg haar game Achtung! Cthulhu met 177 duizend pond zwaar boven het doel van 8 pond uit. Modiphius is daarnaast ook bezig met een Star Trek en een Kung Fu Panda bordspel.

  Andere populaire games waar plannen voor een bordspel voor zijn of waar al een bordspel van uitgekomen is zijn League of Legends, Dark Souls, Assassin's Creed IV: Black Flag, The Witcher en Bioshock Infinite.

  Fallout

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.