Fallout 76 update onderweg met battle royale modus

  Bethesda heeft tijdens haar persconferentie bekendgemaakt dat er een Fallout 76 update onderweg is. De nieuwe Wastelanders update zorgt voor NPC's en diverse dialoogkeuzes in de wereld van Fallout 76. Bovendien komt er ook een battle royale modus naar de wereld van Fallout 76.

  Dat is bekendgemaakt tijdens de Bethesda persconferentie. De Wastelanders update zorgt ervoor dat er menselijke NPC's in de wereld te vinden zijn die jouw personage nieuwe quests kunnen geven en waar jij ook gesprekken mee aan kunt gaan. Hiervoor is het oude dialoogsysteem uit eerdere Fallout-games terug te vinden in Fallout 76.

  De Wastelanders update is gratis en brengt ook nieuwe wapens en gear met zich mee. Een specifieke releaseperiode is er niet, maar in de herfst moet de Wastelanders update beschikbaar zijn voor Fallout 76-spelers.

  Fallout 76 update brengt ook battle royale modus

  Naast de Wastelanders update maakte Bethesda ook een nieuwe modus bekend genaamd Nuclear Winter. In deze battle royale modus kunnen 52 spelers ronddwalen, schieten, rennen en verstoppen. Het is jouw doel om de nieuwe overseer van Vault 51 te worden en om dat doel te bereiken moet je rekening houden met de vele gevaren in de wereld van Fallout. Naast de vele monsters en alarmerende omgevingen zijn er ook nucleaire bommen die voor een hachelijke situatie kunnen zorgen.

  De trailer, die je hier kunt bekijken, liet diverse spelers in verschillende kleuren zien. Dit zou kunnen betekenen dat spelers met elkaar kunnen samenwerken in de battle royale modus.

  Fallout 76 is bovendien vanaf 10 juni tot en met 17 juni gratis te spelen.

  Fallout 76

  Verkijgbaar vanaf 14 november 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.