Fallout 76 update brengt in maart PvE content met zich mee

  Bethesda heeft een aantal dagen geleden bekendgemaakt dat er een Survival modus naar Fallout 76 komt. Op Reddit was er daarna veel ophef over de nieuwe Fallout 76 update, want de spelers willen meer PvE content. In een Reddit post geeft een community manager van Bethesda aan dat er ook PvE content komt in maart.

  Bethesda kreeg wederom veel kritiek over de nieuwe update, waarin de Survival modus werd aangekondigd. Spelers willen veel meer PvE content, maar tot nu toe werd hier nog niet naar geluisterd door Bethesda. Toch werd er na de nieuwe kritiek gereageerd door een community manager van Bethesda op Reddit.

  Fallout 76 update brengt PvE content met zich mee

  Hierin werd aangegeven dat de feedback over de Survival modus door Bethesda wordt meegenomen. Er wordt op dit moment nog steeds gewerkt aan de nieuwe modus, dus er zal naar de feedback worden geluisterd. Maar Bethesda geeft ook aan dat de kritiek ook zeker wordt gehoord. Daarbij gaf ze aan dat er nog niet kan worden prijsgegeven, maar de Survival modus zal zeker niet de enige nieuwe content zijn die er in maart wordt uitgebracht.

  DO NOT ALLOW CURRENT CHARACTERS INTO SURVIVAL MODE I BEG OF YOU!! from r/fo76

  Veel gemiste kansen voor Bethesda

  Snel na de release van Fallout 76 werd al duidelijk dat de spelers niet te spreken waren over de nieuwe game van Bethesda. Ook wij gaven de game maar een 5,5 in onze Fallout 76 review. Er waren meteen veel bugs en het ontbreken van de NPC’s werd niet alleen door ons gezien als een van de grootste gebreken. In de grote open wereld van Fallout 76 kon je alleen in contact komen met andere spelers. Dat terwijl er maar tientallen spelers in een server zaten.

  Maar dat wil niet zeggen dat er alleen maar negatieve dingen te zeggen zijn over Fallout 76. Wij hebben de game ook van de positieve kant bekeken. Hierover schreven wij een artikel met de beste Fallout 76 features. Een aantal van de positieve features is bijvoorbeeld het samen spelen, maar ook de tijdelijke evenementen zijn erg tof.

  Fallout 76 is beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Fallout 76

  Verkijgbaar vanaf 14 november 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.