Fallout 76 trailer toont meer details van de game

  Bethesda heeft een nieuwe Fallout 76 trailer uitgebracht. In de trailer zijn geen gameplay beelden te zien, maar wel worden aspecten van de game uitgelegd.

  In de nieuwe hilarische trailer zijn enkele features van Fallout 76 te zien. Hieronder valt het bouwen van een basis en andere .

  Spelers krijgen toegang tot ‘C.A.M.P.’. Dit is een object waar spelers hun basis mee kunnen opzetten, eten kunnen koken en infecties kunnen behandelen. Door materialen te verzamelen kunnen spelers hun kamp uitbreiding. Dan kunnen gebruikers hun ‘huis van de toekomst’ maken en de American Dream beleven.

  Geen gameplay in nieuwe Fallout 76 trailer

  Een basis is te verhuizen met C.A.M.P. naar een andere locatie. Als spelers eenmaal een huis hebben, dan is het mogelijk om wapens te maken waar vijanden mee te verslaan zijn. Deze wapens zijn ook te ruilen met andere spelers die hier iets terug voor geven.

  Het nieuwste deel in de Fallout reeks werd in mei aangekondigd. Tijdens de E3 konden we meer zien van de game. Fallout 76 komt 14 november uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. De nieuwe trailer is bovenaan de pagina te bekijken.

  Fallout 76

  Verkijgbaar vanaf 14 november 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.