Fallout 76 spelers krijgen gratis klassieke Fallout games van Bethesda

  Na de vele klachten die Bethesda heeft gekregen over Fallout 76, krijgen spelers in januari drie Fallout games voor de PC. Dit geldt voor iedereen die in 2018 Fallout 76 heeft gekocht voor de Xbox One, de PlayStation 4 en op PC. Het gaat om drie klassieke Fallout games en deze worden weggegeven als Holiday Gift voor de problemen met Fallout 76.

  Veel mensen die dit jaar Fallout 76 hebben gekocht zijn ontevreden over de game die Bethesda heeft uitgebracht. Er zijn zelfs zoveel mensen teleurgesteld met hun aankoop dat Bethesda vorige maand in aanmerking kwam tot een rechtszaak. Nu heeft Bethesda bekendgemaakt dat ze de spelers van Fallout 76 drie klassieke Fallout games geven.

  Deze games zijn alleen speelbaar op PC, maar kunnen worden geëist door iedereen die de game heeft gekocht, ongeacht voor welk platform dit was. Bethesda noemt dit geen compensatie voor de slecht ontvangen launch van Fallout 76, maar veel spelers ervaren dit wel als goedmaker van de ontwikkelaar.

  Fallout 76 spelers krijgen deze games gratis van Bethesda

  De games die Bethesda weggeeft zijn Fallout 1, Fallout 2 en Fallout Tactics. Deze games werden eerst alleen beschikbaar gesteld voor gamers die de game in de pre-order hadden staan, maar nu worden ze gratis voor iedereen beschikbaar gesteld. Vanaf januari zijn de games gratis te spelen.

  Eén van de redenen dat Fallout 76 niet zo geliefd is onder de gamers is ten eerste dat er geen NPC’s te vinden zijn. De game is volledig online en is dus niet offline te spelen. Daarbij ervaarden spelersveel problemen met de game, waaronder een groot aantal bugs en glitches.

  Ook wij waren niet heel blij met Fallout 76. Waarom kun je lezen in onze Fallout 76 review. Gelukkig voor de fans zijn er ondanks de vele nadelen toch ook pluspunten. maar het kwam op ons desondanks over als een somber resultaat en de game scoorde een magere 5,5.

  Fallout 76 is nu beschikbaar voor PC, Xbox One en PlayStation 4.

  Fallout 76

  Verkijgbaar vanaf 14 november 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.