Fallout 76 release heeft meer details gekregen

  Eén van de meest opmerkelijke teasers voor de E3, is zonder twijfel de aankondiging van Fallout 76 geweest. Tijdens de Xbox persconferentie is er al het één en ander over de game verteld, maar Bethesda is diegene die echt uitpakt. Zo is er meer informatie gedeeld over de Fallout 76 release.

  Het moment waar iedere Bethesda liefhebber op zat te wachten is voorbij gekomen. De datum van de Fallout 76 release is bekendgemaakt. De game zal op 14 november uitkomen voor Xbox One, PlayStation 4 en PC.

  Zoals eerder al bekend is geworden, speelt de game zich af in West Virginia en is de wereld maar liefst vier keer zo groot als Fallout 4. Deze wereld zal bestaan uit maar liefst zes verschillende regio’s die elk een eigen thema kennen. Bovendien zal de game 16 keer gedetailleerder zijn dan Fallout 4 en een complex weer-systeem bevatten.

  Fallout 76 release komt met vernieuwing

  Voor het eerst in de geschiedenis van Fallout bevat de game een online functie. Dit komt in de vorm van multiplayer, waarbij spelers vrij zijn om te doen wat ze willen. Zo wordt de spelers de vrijheid geboden om andere post-nucleaire overlevenden een handje te helpen of juist behoorlijk dwars te zitten.

  Het personage is niet server gebonden, waardoor je elke keer met andere mensen in één wereld terecht komt. Het gaat hierbij om een wat kleinschaligere populatie, waarbij gedacht kan worden aan enkele tientallen spelers. Heb je geen behoefte aan het slachtoffer worden van andere vault dwellers, kan je de game ook geheel alleen spelen.

  Vooraf aan de Fallout 76 release zal er een bèta beschikbaar komen waarin spelers al een voorproefje krijgen van wat de game te bieden heeft. Je krijgt toegang tot de bèta als je de game pre ordert. Dat laatste kun je doen in verschillende versies.

  Zo kun je de basis editie van de game aanschaffen, maar ook de collector’s editie in huis te halen, oftewel de zogeheten Power Armor Edition. Deze heeft een glow in the dark map en een draagbare T-51b Power Armor helm. Deze speciale editie kun je hier nu pre orderen.

  Voor meer informatie en recentelijk nieuws over de E3 kan je terecht bij de speciale E3-pagina van XGN.nl. Hier staat alles in een handig overzicht bij elkaar geplaatst.

  Fallout 76

  Verkijgbaar vanaf 14 november 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.