Fallout 76 pre order is nu al beschikbaar bij bol.com

  Er is nog vrij weinig over Fallout 76 bekend. De meeste informatie volgt nog op de E3. Toch is het al mogelijk om een exemplaar te reserveren. Via bol.com kun jij nu al Fallout 76 pre orderen zodat je direct op release kunt gamen.

  Je kunt Fallout 76 alvast reserveren via bol.com. De game wordt aangeboden voor 59,99 op Xbox One of PlayStation 4 en 49,99 op PC. De releasedatum is nog niet bekend.

  Fallout 76 pre orders staan open

  Eerder gingen er al geruchten rond dat er een nieuwe Fallout game in de maak was. Die geruchten bleken een tijdje terug dan ook daadwerkelijk te kloppen toen Fallout 76 werd aangekondigd. De game werd bekendgemaakt via een teaser trailer en sindsdien is er een klein beetje informatie over de game vrijgekomen.

  De echte informatie moet nog volgen tijdens de E3. Fallout 76 zal op het podium van Bethesda worden gepresenteerd tijdens de Bethesda E3 showcase op maandag 11 juni.

  Wat koop je eigenlijk?

  In deze nieuwe Fallout game bevind je je in Vault 76. Dit is één van de bunkers waar bewoners geen proefkonijnen vormen voor de experimenten van Vault-Tech. Met de vault wordt de driehonderdste verjaardag van de Verenigde Staten gevierd. In de bunker, die al 20 jaar jaar na sluiting gepland staat opnieuw te worden geopend, leven 500 mensen.

  Wil jij een indruk krijgen van de game? Eerder werd er al een trailer uitgebracht die ons een klein beetje een indruk geeft wat deze nieuwe game gaat bieden.

  Fallout 76

  Verkijgbaar vanaf 14 november 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.