Fallout 76 Power Armor Edition tas vervangen door Bethesda na stroom van klachten

  Sinds de release van Fallout 76 stroomden er verschillende klachten binnen, nadat de game veel kritiek en matige tot slechte recensies kreeg. Ook met de Power Armor Edition tas van Fallout 76 waren fans niet tevreden. Bethesda heeft inmiddels via Twitter aangekondigd dat zij de nylon tassen die fans kregen bij aanschaf van de Power Armor Edition zullen vervangen.

  Het bedrijf zou in advertenties een canvas tas laten zien, maar in werkelijkheid bleken fans een nylon tas te krijgen, wat veel goedkoper materiaal is. Een klant had een klacht ingediend, maar deze werd in eerste instantie niet helemaal serieus genomen. Een medewerker van de Bethesda Gear Store zei in een reactie dat de canvas tas ‘een prototype’ was en dat de tas ‘veel te duur zou zijn geweest om te maken.’ De ontwikkelaar verschuldigde haarzelf hierna en zei het volgende:

  “We begrijpen en respecteren dat er teleurstelling is over de tas in de Power Armor Edition. Onze excuses hiervoor. Neem alstublieft contact op met Bethesda Support om bewijs te leveren van uw CE-aankoop. Zij zullen u helpen en 500 Atoms op uw account zetten.”

  Fallout 76 Power Armor Edition tas zal worden vervangen

  Niet iedereen is teleurgesteld met de Power Armor Edition tas van Fallout 76. Zo zegt een gebruiker genaamd CompuMop op Twitter dat hij blij is met wat hij gekregen heeft. Naast de tas bevat de Power Armor Edition namelijk een replica helm van de T-51b Power Armor, een glow-in-the-dark kaart van West-Virginia en een aantal figuren. De Twitter-gebruiker vindt het dan ook sneu dat veel klanten zeuren over een tas.

  Inmiddels heeft Bethesda nogmaals haar excuses aangeboden voor alle klachten over de tassen en in een bericht op Twitter aangegeven dat ze de tassen van de Power Armor Edition zullen vervangen. Het bedrijf belooft de tassen te sturen zodra ze klaar zijn.

  Rechtszaak

  Fallout 76 heeft Bethesda veel negatieve publiciteit opgeleverd. Er wordt mogelijk zelfs een rechtszaak over Fallout 76 onderzocht door advocatenkantoor Migliaccio & Rathod LLP. Het bedrijf hoopt spelers te kunnen vertegenwoordigen die de game hebben gekocht en niet tevreden zijn. Ook beweert het kantoor dat Bethesda restituties voor de game weigert en niet mee wil werken.

  Fallout 76

  Verkijgbaar vanaf 14 november 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.