Fallout 76 map door fans volledig bij elkaar gepuzzeld

  Nog even en dan kunnen we aan de slag met Fallout 76. Maar fans kunnen helemaal niet wachten tot die release daar eindelijk is. Op creatieve wijze gingen ze aan de slag met hun eigen Fallout 76 map.

  De map is samengesteld aan de kleine hoeveelheid Fallout 76 details die momenteel pas bekend zijn. Voor deze map hebben ze alle trailers, footages en uitspraken van ontwikkelaars gebruikt die ze maar konden vinden. Elk stukje detail werd aangegrepen voor deze map.

  Door fans gemaakt Fallout 76 map

  Hieronder vind je de indrukwekkende map terug. De map is gemaakt door een groep Reddit-gebruikers die niet konden wachten op release van de game. Hieronder vind je de map terug.

  Fallout 76 map

  De map wordt met enige regelmaat geüpdatet. Telkens worden er nieuwe locaties en details aan de map toegevoegd. Het is interessant om de map te volgen. Bij de release van Fallout 76 zal blijken in hoeverre deze map overeen zal komen met de echte map van het spel zelf.

  Een nieuwe weg in

  Fallout 76 wordt een game die een nieuwe richting inslaat. Voor het eerst in de Fallout spellen is het niet enkel een single player ervaring, maar ook een ervaring die je met een tiental andere spelers kunt ervaren. In West-Virginia zul je verschillende andere overlevenden tegenkomen en je kunt er zelf voor kiezen om ze wel of niet te helpen overleven.

  14 november verschijnt deze game op PS4, Xbox One en PC.

  Fallout 76

  Verkijgbaar vanaf 14 november 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.