Fallout 76 live action trailer uitgebracht door Bethesda

  De officiële Fallout 76 live action trailer is uitgebracht op het Youtubekanaal van Bethesda. In de nieuwe trailer zien we verschillende personages door grote landschappen lopen. Ook lopen er verschillende alien-achtige wezens en robots rond. Fallout 76 komt 14 november uit voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Er zal geen Switchversie van de game uitkomen.

  Bethesda wil dat spelers constant online zijn om Fallout 76 te kunnen spelen. De reden hiervoor is omdat naast robots, alle andere personages echte spelers zijn, in plaats van NPC’s. Je kunt ervoor kiezen om alleen te spelen of met een groep tot 4 spelers.

  Je bent een bewoner van Vault 76, die 25 jaar na de nucleaire oorlog de een Fallout Shelter uitkomt. Het doel is om de samenleving herbouwen. Samenwerken met andere spelers is een optie, maar niet iedereen heeft goede bedoelingen. Je verkent een deel van de Amerikaanse staat West-Virginia, genaamd Appalachia. Hier lopen verschillende vijanden rond, zoals Ghouls en Protectrons.

  Fallout 76 live action trailer onthuld op Twitter

  Spelers krijgen toegang tot ‘C.A.M.P.’, een object waarmee zij hun basis kunnen opzetten, eten kunnen koken en infecties kunnen behandelen. Je kan je kamp uitbreiden door materialen te verzamelen en zo uiteindelijk de American Dream te beleven. Met C.A.M.P kan je je basis verhuizen naar andere locaties.

  De valuta in Fallout 76 heet Atoms, waarmee allerlei items, zoals outfits en skins kunt kopen. Je kunt Atoms kopen met echt geld of in het spel verdienen door verschillende taken te voltooien. De prijzen van de Atom zijn nog niet bekend. Benieuwd wat je van de Fallout 76 beta kan verwachten? Wij leggen het voor je uit.

  Fallout 76 komt 14 november 2018 uit voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

  Fallout 76

  Verkijgbaar vanaf 14 november 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.