Fallout 76 lancering begint vannacht op Reclamation Day!

  De Fallout 76 lancering is bijna aanstaande, op 14 november is het Reclamation Day. Dat is de dag dat het lange wachten voorbij is en Fallout 76 officieel beschikbaar is in de winkels en spelers op avontuur kunnen in post-apocalyptisch West Virginia.

  Fallout 76 is de eerste Fallout-game waarbij je met meerdere spelers de post-apocalyptische wereld kan verkennen. Met 24 spelers tegelijk kan West Virginia, het gedeelte waar Fallout 76 zich afspeelt, onveilig worden gemaakt. Dat wordt gedaan door de eerste mensen die Vault 76 verlaten en als opdracht hebben om de wereld veilig te maken, klaar voor een nieuwe generatie mensen die de atoombommen niet hebben meegemaakt.

  De enige andere mensen die je dan ook zal tegenkomen in Fallout 76 zijn de andere spelers op jouw server. Dit keer zullen er geen bandieten zijn die het vuur op je openen. Dat wil niet zeggen dat West Virginia een veilige plek is, want Ghouls, Mirelurkers, doorgedraaide robots en andere vijanden zullen je het leven zuur maken. Als je een goede start in deze harde wereld wilt maken, dan hebben we hier vijf handige tips voor je.

  Fallout 76 lancering op Reclamation Day

  Van middernacht op 14 november zullen de servers worden opgegooid en kunnen spelers Vault 76 verlaten voor het grote avontuur. Bethesda heeft deze dag uitgeroepen tot Reclamation Day, de dag de aarde weer wordt geclaimd door de mensheid. Heb je Fallout 76 nog niet gekocht en wil je morgen meteen aan de slag met je post-apocalyptische vrienden? Check dan de laagste prijzen hier onder het artikel voor PC, Xbox One en PlayStation 4. Wil je je handen leggen op de bomvolle Collector's Edition, dan heb je nog kans om hem hier te kopen, voordat de oplage helemaal op is!

  Fallout 76

  Verkijgbaar vanaf 14 november 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.