Fallout 76 details bekend - Vier keer groter dan Fallout 4

  De eerste Fallout 76 details zijn bekendgemaakt. Tijdens de Xbox E3 2018 persconferentie zijn de details onthuld. Meer volgt later vannacht tijdens de Bethesda persconferentie.

  Tijdens de Microsoft persconferentie werden de eerste Fallout 76 details aangekondigd. Producent Todd Howard besteeg het podium om de eerste details bekend te maken. Hij begon met het vertellen van de grote van de game.

  Fallout 76 belooft een stuk groter te worden dan de wereld van Fallout 4. De wereld van Fallout 76 wordt namelijk in ieder geval vier keer groter dan die van Fallout 4. Of hierbij rekening is gehouden met de DLC die aan Fallout 4 werd toegevoegd, is niet bekend.

  De game gaat zich afspelen in West-Virginia in de Verenigde Staten. Meer details over de game worden vermoedelijk later vanavond bekendgemaakt tijdens Bethesda persconferentie. Verder is nog wel bekendgemaakt dat Fallout 76 vanaf 15 juni te pre-orderen is in onder andere de Microsoft Store.

  Fallout 76 details niet het enige

  Vanaf vandaag is Fallout 4 ook beschikbaar via Xbox Game Pass. De speciale service van Microsoft kost tien euro per maand en brengt je een scala aan games.

  Hierdoor krijg je ook toegang tot flink wat Microsoft first-party games, waaronder Sea of Thieves en State of Decay 2. Wat wij van de games vonden kun je lezen in onze Sea of Thieves review en de State of Decay 2 review.

  Nog meer E3 nieuws

  Natuurlijk staat er nog veel meer E3 nieuws op je te wachten. Alle andere persconferenties moeten nog komen, want later vannacht mag Bethesda gaan presenteren. Maandag krijgen we vervolgens Square Enix, de PC Gaming Show en de conferentie van Sony. Dinsdag sluit Nintendo af.

  Op onze speciale E3-pagina kun je al het nieuws van E3 2018 bijhouden, dus hou XGN.nl in de gaten om niets van de E3 te missen!

  Fallout 76

  Verkijgbaar vanaf 14 november 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.