Fallout 76 cheats bezorgen spelers huiswerk

  Bethesda heeft enkele Fallout 76-spelers verbannen wegens het gebruik van third-party-software. Om een account terug te krijgen moet de speler een opstel schrijven waarin ze hun daden verantwoorden. Dit heeft voornamelijk te maken met het gebruik van Fallout 76 cheats.

  Bethesda geeft Fallout 76-spelers huiswerk in de hoop dat ze de slechte kant van cheats leren. Spelers die verbannen zijn kregen dit te horen via een e-mail.

  "Mocht je tegen de accountafsluiting in willen gaan, dan accepteren we een opstel over waarom het gebruik van third-party cheat software nadelig is voor het ecosysteem van een online game."

  Sommige spelers hebben deze e-mail gehad, terwijl ze beweren dat ze geen gebruik hebben gemaakt van cheat software. Bethesda heeft hier verder geen reactie op gegeven. De vraag is nu of dit een creatieve oplossing is of een oneerlijke. De Fallout 76-spelers bespreken ondertussen wat zij van de oplossing vinden op een Fallout subreddit.

  Fallout 76 cheats niet het enige nieuws

  Dit is niet het enige nieuws rondom de nieuwe Fallout game. Fallout 76-spelers krijgen namelijk gratis klassieke Fallout games van Bethesda. Spelers zagen dit als goedmaker voor Fallout 76, ondanks dat Bethesda aangaf dat dit niet het geval was.

  Bethesda kreeg vanwege de slecht ontvangen game veel kritiek. Veel spelers waren teleurgesteld nadat de game na de beta nog problemen bleek te hebben. De Fallout 76 beta ervaarde al enkele bugs, waardoor spelers de betacode opnieuw moesten downloaden. Als reactie hierop heeft Bethesda de beta toen besloten om de beta te verlengen. Hoe Bethesda het probleem met de verbannen spelers verder gaat afhandelen is niet bekendgemaakt door het bedrijf.

  Fallout 76

  Verkijgbaar vanaf 14 november 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.