Fallout 76 beta bug dwingt spelers om content opnieuw te downloaden

  Een bug in de Fallout 76 beta zorgde voor een storing op de BethesdaNet-forums. Bepaalde spelers moesten de Fallout 76 betacode van bijna 50GB opnieuw downloaden. Dit gebeurde uren voordat de beta live ging. Bethesda laat nu weten dat zij de eerstvolgende beta periode met een paar uur wil gaan verlengen.

  Het bedrijf erkende de problemen op Twitter en waarschuwde spelers om voorlopig niet op knoppen in de client te klikken. Sommige spelers zagen deze waarschuwing te laat of negeerden het en deden dit alsnog. Hierdoor gingen al hun pre-loads verloren en werden ze gedwongen de beta opnieuw te downloaden.

  De bug in de Fallout 76 beta leidde tot grote frustraties van gebruikers op Reddit. Sommige fans wilden zelfs hun pre-order annuleren. Bethesda wil de eerstvolgende beta periode gaan verlengen. De beta van 1 november zal nu een paar uur langer gaan duren. De beta periodes die daarna volgen zijn op 3 en 4 november. Het bedrijf hoopt dat de beta nu geen bugs meer zal ervaren.

  Zo krijg je toegang tot de Fallout 76 beta:

  • Maak een account op de website van Bethesda
  • Log in op je account en vul de BETA code in die je per mail ontvangen hebt
  • De BETA-code wordt beschikbaar op de dag dat de BETA live wordt in je account.
  • Verzilver daarna de code op het platform naar keuze

  Fallout 76 bug in beta

  Voor meer informatie kan je ons artikel over Fallout 76 beta details lezen. Hierin zetten wij op een rijtje wat je kan verwachten, wat de tijden zijn en meer. Recent is er ook nog een officiële live action launch trailer van de game uitgekomen op het Youtubekanaal van Bethesda. Hierin zien we verschillende personages door grote landschappen lopen. Ook lopen er verschillende alien-achtige wezens en robots rond.

  In Fallout 76 ben je een bewoner van Vault 76, die 25 jaar na de nucleaire oorlog de een Fallout Shelter uitkomt. Het doel is om de samenleving herbouwen. Samenwerken met andere spelers is een optie, maar niet iedereen heeft goede bedoelingen. Je verkent een deel van de Amerikaanse staat West-Virginia, genaamd Appalachia. Hier lopen verschillende vijanden rond, zoals Ghouls en Protectrons.

  Fallout 76 komt 14 november 2018 uit voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

  Fallout 76

  Verkijgbaar vanaf 14 november 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.