'Fallout 4 VR zal de industrie compleet veranderen'

  Fallout 4 VR is baanbrekend en zal de game-industrie veranderen. Althans, dat is de mening van hardwareontwikkelaar AMD. Het bedrijf durft zelfs te stellen dat het de 'Mario en Sonic' van de VR-games noemt.

  Fallout 4 VR is een remake van Bethesda's Fallout 4. De game werd vorig jaar aangekondigd voor de HTC Vive. Ondanks dat is er nog geen gameplay naar buiten gebracht.

  Fallout VR zal baanbrekend zijn

  Roy Taylor, de vice-president van AMD, is erg zelfverzekerd over het nieuwe spel en noemt het zelfs baanbrekend. Volgens Taylor zal de manier van denken over VR veranderen. Daarmee zal het volgens hem de game-industrie compleet veranderen. De vice-president haalt Mario en Sonic aan om zijn stelling kracht bij te geven.

  ''Mario and Sonic the Hedgehog hebben de vroege dagen van consolegaming gevormd. Ik denk dat de 'nieuwe' Fallout dat voor de VR-platformen gaat doen. Veel games die later zullen uitkomen gaan een voorbeeld nemen aan de game.''

  De VR-versie van Fallout zal de eerste VR-game zijn waar gamers tientallen uren in kunnen steken. De game zal, of het slecht of goed is, sowieso veel aandacht krijgen. Gamers kunnen alleen afwachten op het uiteindelijke resultaat. Volgens Pete Hines van Bethesda is het spel aanwezig op de aankomende E3, of de het speelbaar zal zijn is niet bekend, tijdens de E3 van vorig jaar konden wij al aan de slag met de game.

  De originele Fallout 4 kwam op 10 november in 2015 uit. De game is beschikbaar op de PC, Xbox One en de PlayStation 4. In onze Fallout 4 review beoordelen wij het spel met een 9.5. Wij vinden dat het Bethesda's meest complete game ooit is die de gamer complete vrijheid geeft.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.