Fallout 4 VR speelbaar tijdens aankomende E3

  Een demo van de Fallout 4 VR versie zal tijdens de aankomende E3 speelbaar zijn. Dat meldt Pete Hines, vice-president van ontwikkelaar Bethesda tegenover HipHopGamer. Hines meent dat het spel de gamers weg zullen blazen.

  Hines baseert zijn uitspraak op een gesprek tussen hem en ontwikkelaar Todd Howard van Bethesda. Het is natuurlijk de taak van Hines om Fallout 4 VR te promoten dus de volgende quotes van hem moeten misschien met een korreltje zout genomen worden.

  ''Fallout 4 VR is het meest ongelooflijke wat je ooit in je leven zal zien. Het is zo fantastisch dat je het je niet eens kunt voorstellen. De game spelen in VR komt ontzettend realistisch over, waar je ook naartoe kijkt. Het zal je wegblazen.''

  Platformen Fallout 4 VR

  Hoewel een exacte releasedatum nog niet bekend is voor de vorig jaar aangekondigde Fallout 4 VR game, is het wel bekend dat de game nog dit jaar uitkomt. Het spel zal vooralsnog alleen voor de PC op de HTC Vive te spelen zijn. Het is nog onduidelijk of het speelbaar wordt op andere VR systemen als PlayStation VR of de Oculus Rift.

  Hines ging tijdens het interview ook nog in op de VR markt. Hij is enthousiast en positief gestemd over de ontwikkeling en populariteit van VR in de game-industrie. Toch denkt hij niet dat alleen VR de toekomst is en dat het 'normale' gamen weggedrongen zal worden.

  Fallout 4 kwam op 10 november in 2015 uit voor de Xbox One, PS4 en de PC. In onze review kreeg de game bijna de perfecte score.

  Fallout 4

  Verkijgbaar vanaf 10 november 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.