Fallout 4 verkoop mogelijk nóg beter dan Skyrim

  Bethesda verwacht een enorme Fallout 4 verkoop bij de lancering van het spel in november en de maanden daarna. Het bedrijf, dat alleen maar is gegroeid sinds het Morrowind uitbracht, geeft aan dat het goed mogelijk is dat de Fallout 4 verkoop ver boven die van Skyrim uit zal steken.

  Sinds Morrowind op de originele Xbox uitkwam in 2002, is ontwikkelaar Bethesda flink gegroeid. Van het spel Skyrim in 2011 werden er in de eerste week maar liefst meer dan 7 miljoen exemplaren verkocht. In totaal werd de game meer dan 20 miljoen keer verscheept.

  Alle verwachtingen zijn ernaar dat Fallout 4 deze verkoopcijfers zal overtreffen. Niet voor niets won Fallout 4 bijvoorbeeld met glans de XGN gamescom Award. Bethesda noemt het haar 'grootste release ooit', wat best wel eens kan kloppen.

  Fallout 4 verkoop breekt mogelijk records in november

  Fallout 3 was destijds iets minder populair, hoewel we niet alle informatie daarover hebben. De game werd in de eerste drie maanden zo'n 4,5 miljoen keer verkocht. Of de Fallout 4 verkoop alle Bethesda records gaat breken zullen we in november te weten komen.

  Fallout 4 verschijnt op 10 november 2015 op de Xbox One, PlaySation 4 en PC. Benieuwd naar de game? Lees onze Fallout 4 preview!

  Fallout 4

  Verkijgbaar vanaf 10 november 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.