Fallout 4 texture pack is nu uit op Steam

  Als je Fallout 4 op Steam hebt kun je nu de meest recente Fallout 4 texture pack downloaden. Met de nieuwe textures wordt Fallout 4 mooier dan ooit. Maar, het pakket is wel 58GB groot.

  De meest recente Fallout 4 PC patch is uitgebracht en vrij te downloaden door iedereen, wat inhoudt dat je van de grafisch mooiste versie van het spel kunt genieten. Je hebt hier natuurlijk wel een sterke PC voor nodig, zodat deze de hoge instellingen aan kan.

  Fallout 4 graphics voor en na de Fallout 4 texture pack

  Op Steam kun je screenshots terugvinden van de texture pack. Nu kun je in de meest gedetailleerde versie van Boston op avontuur uit gaan. Je ziet de kapot geschoten gebouwen in Lexington terug en de Boston Harbor.

  Wel moet jouw PC minimaal aan de volgende eisen voldoen om het spel goed te draaien. Naast de 64/bit versie van Windows 10, moet je een Intel Core i7-5820K processor bezitten, jouw PC beschikken over 8GB aan werkgeheugen en de grafische kaart moet ook 8GB groot zijn.

  Fallout 4 review

  Fallout 4 kwam eind 2015 uit op de PlayStation 4, Xbox One en PC. Sindsdien is het spel van meerdere uitbreidingen en updates voorzien. In onze Fallout 4 review gaven we de game een prachtig cijfer.

  Fallout 4

  Verkijgbaar vanaf 10 november 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.