Fallout 4 PS4 Mods laten nog langer op zich wachten

  Net als Xbox zou ook de PlayStation Fallout 4 PS4 mods krijgen, maar tot op de dag van vandaag hebben we er nog weinig van kunnen vernemen. Reden hiervoor zou zijn dat Bethesda tegen nogal wat problemen aanloopt.

  Mods zijn de allerbelangrijkste feature van Fallout 4 op de PC. Xbox spelers konden ongeveer twee maanden geleden ook kennismaken met deze feature toen Bethesda de transitie maakte naar de console. Vanaf dat moment werd er ook een Fallout 4 PS4 mods aangekondigd, maar deze zijn nog altijd niet verschenen.

  Fallout 4 PS4 Mods zorgen voor veel problemen

  Dit zou komen omdat de overstap naar de PlayStation 4 voor Bethesda geen gemakkelijke zou zijn. Zo zou de console maximaal bestanden van 900mb toelaten, geluidsbestanden van de mods niet af te spelen zijn om het systeem van Sony en andere textures die niet compatibel zijn met de PlayStation 4.

  Lang was er radiostilte omtrent de Fallout 4 PS4 Mods, tot gisteren, toen via het Fallout twitteraccount werd medegedeeld dat het proces van de Fallout 4 PS4 Mods nog altijd in volle gang is. Het lijkt er dus op dat het nog wel even gaat duren voordat de mods te gebruiken zijn op je PlayStation.

  Fallout 4

  Verkijgbaar vanaf 10 november 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.