Fallout 4 Nuka World DLC laat je de pestkop uithangen

  Fallout 4 Nuka World DLC zal de laatste grote DLC zijn van ontwikkelaar Bethesda. De nieuwe uitbreiding plaatst speler in een soort post-apocalyptische versie van Disney Land. Het doel van de nieuwe verhaallijn is om alle bendes in Nuka World te regeren. Dat wordt dus een flink potje de pestkop uithangen.

  De Fallout 4 Nuka World DLC plaatst spelers in de schoenen van een raider. Spelers kunnen naar hartelust nederzettingen plunderen, maar Bethesda geeft aan dat er ook mogelijkheden zijn om de "goedaardige raider" te zijn. In de video hierboven neemt de ontwikkelaar je mee langs de nieuwe dingen die je kunt verwachten van de DLC, zoals de nieuwe gebieden en facties waar je je bij aan kunt sluiten.

  Fallout 4 Nuka World DLC introduceert drie nieuwe bendes

  Nuka World wordt geteisterd door verschillende bendes, allemaal met hun eigen manier van aanvallen en achtergrondverhaal. Als speler kun je je aansluiten bij deze bendes, om samen met hen Nuka World onveilig te maken.

  Fallout 4 Nuka World DLC - Disciples

  Allereerst zijn daar de Disciples, de "klassieke, erg bloederige en erg geweldadige bende", aldus Bethesda.

  Fallout 4 Nuka World DLC - Operators

  Dan heb je ook nog de Operators, die door Bethesda omschreven worden als een bende die in de schaduwen opereert, met een zwak voor technologische snufjes.

  Fallout 4 Nuka World DLC - The Pack

  En als laatste de Pack, wild en kwaadaardig. Bethesda beschrijft deze club als "compleet gestoord".

  In de video wordt ook een aantal nieuwe wapens getoond die in de Fallout 4 Nuka World DLC te verkrijgen zijn. Zoals bijvoorbeeld een tafeltennisbatje dat geüpgraded kan worden tot explosieve proporties, een pistool dat een zuur kan afvuren en de Thirst Zapper, een waterpistool waarmee je je vijanden een serieuze kick in the face kunt geven. Veel nieuwe features om je weer vol in het Fallout 4 avontuur te storten dus.

  De Fallout 4 Nuka World DLC is vanaf vandaag beschikbaar voor PC, PlayStation 4 en Xbox One.

  Fallout 4

  Verkijgbaar vanaf 10 november 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.