Fallout 4 New Vegas gameplay is te bewonderen

  Onlangs verscheen wat beeldmateriaal van gameplay van de Fallout 4 New Vegas mod op Reddit. De mod is bedoeld om New Vegas te recreëren in een nieuwe game-engine. De clip toont de eerste 10 minuten aan gameplay. Ook toont het een filmpje van het huis van Dr. Mitchell.

  Er is veel geüpdatet, zodat alles er nieuw uitziet en er professioneel stemgeluid is. Het volgt de koerier die wakker wordt nadat Doc Martin kogelfragmenten uit zijn hersenen heeft verwijderd. Het maken van personages is grotendeels een poging om samen te voegen wat je je allemaal kunt herinneren.

  Er werd al eerder een tweet geplaatst over de Fallout 4 New Vegas gameplay

  Niet alle details zijn hetzelfde. De voice actor van Doc Martin is veranderd zodat ze juridische geschillen met oorspronkelijke voice actor team te vermijden. De mod draait niet op dezelfde tijdlijn als Triple-A-spellen, maar het is te verwachten dat dit project op meer radars is of nog zal komen.

  De originele New Vegas game is ontwikkeld door Obsidian Entertainment en uitgegeven door Bethesda Softworks. Het is geen direct vervolg, maar wel in dezelfde stijl als Fallout 3. Ook is het spel ontwikkeld door een aantal van de ontwikkelaars van Fallout en Fallout 2. Het verhaal speelt zich af in en rondom New Vegas. Momenteel is het team van de game op zoek naar voice actors, designers en kunstenaars, dus als je geïnteresseerd bent om het project te helpen is hier je kans.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.