Fallout 4 Mod Support eindelijk voor PlayStation 4

  Nadat Bethesda mods is gaan ondersteunen voor Skyrim op de consoles en ook Fallout 4 voor de Xbox One te modden is, krijgt ook voor de PlayStation 4 Fallout 4 Mod Support.

  Na veel touwtrekken tussen het wel of niet uitbrengen van Fallout 4 Mod Support is dan nu officieel naar buiten gekomen dat PlayStation 4 gamers wel gebruik kunnen gaan maken van mods in de game.

  Fallout 4 Mod Support komt deze maand

  Op het officiele Twitteraccount van Fallout was te lezen dat Fallout 4 Mod Support eraan komt. De verwachting is dat de update deze maand uitkomt. Ze vragen de fans in de tweet om geduld te hebben tot er meer informatie uitkomt.

  In op 31 mei 2016 werd voor het eerst mods ondersteund voor de Xbox One versie van de game. De launch was succesvol te noemen met 667 verschillende mods beschikbaar toen de aanpassingen beschikbaar werden gemaakt. De release van de PlayStation update voor Fallout 4 Mod Support had daarentegen te kampen met veel technische mankementen.

  De release werd meerdere malen uitgesteld en was zelf een gesloten beta die werd gestart op 15 juni niet succesvol. In september liet Bethesda zelfs nog weten dat er voor de PlayStation 4 helemaal geen mod support meer zou komen en dat Bethesda slechts kan hopen dat PlayStation 4 gamers ooit nog mochten genieten van modificaties aan hun game.

  Maar nu lijkt de soap rondom de mods voor Fallout 4 toch opgelost. Toch moeten de PlayStation gamers inleveren om gebruik te kunnen maken van aanpassingen in Fallout 4. Het is bijvoorbeeld niet mogelijk om voorwerpen van buiten de game te importeren en zal er slechts 1 gigabyte beschikbaar zijn voor mods, in tegenstelling tot de 5GB die beschikbaar is op de Xbox One.

  Fallout 4

  Verkijgbaar vanaf 10 november 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.