Fallout 4 mod laat je spelen als De IJzeren Reus

  De bekende science fiction game Fallout 4 is inmiddels als een tijdje uit, maar dat betekent niet dat er weinig content over is. Voor meer content hebben we mods, zo ook Fallout 4 mod De Ijzeren Reus.

  Fans van de Fallout series weten dat Fallout 4 een speeltuin is voor modders, Met mods wordt de game zo gek als maar kan. In deze tijd is het wel lastig om bij te houden welke mods er allemaal uitgebracht worden binnen de Fallout 4 community.

  Fallout 4 modder Matt3D heeft de moeite op zich genomen om De Ijzeren Reus mod te creëren zodat jij als je grote vriend uit 1999 kan spelen in de game. Je zal niet echt halve gebouwen op kunnen eten, maar je kan wel lasers uit je ogen schieten en raketten afvuren en totale chaos veroorzaken terwijl je enge robot taal spreekt.

  Fallout 4 mod niet de enige extra content

  Het uitspelen van Fallout 4 betekent nog niet het einde van de game. Je kan met een oneindigheid aan Fallout 4 mods nog lang genieten van de game, maar de mods en bijvoorbeeld Fallout 4 DLC zijn niet de enige soorten content die we te zien zullen krijgen

  Er is momenteel namelijk ook een Fallout 4 VR versie in de maak, je kan dan de deze vervallen wereld zo eâââââârvaren alsof je er zelf bij bent. De Fallout 4 VR versie zal ergens verschijnen in 2017 en zal exclusief beschikbaar zijn voor de HTC Vive.

  Fallout 4

  Verkijgbaar vanaf 10 november 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.