Fallout 4 mod haalt de wereld van New Vegas naar de nieuwste Fallout

  Een nieuwe Fallout 4 mod moet ervoor zorgen dat je in Fallout 4 in de wereld van Fallout New Vegas kunt rondlopen. Het gaat hierbij om een grafisch mooiere versie dan de New Vegas games die een paar jaar geleden uitkwam. Een releasedatum is nog bekend.

  De wereld van Fallout New Vegas is volgens vele fans van de franchise de meest interessante. Dus als jij een gamer bent die met mooie herinneringen terugdenkt aan die tijd, kun je in je handen klappen. Die dagen komen terug, alleen in het mooiere jasje van Fallout 4. De eerste gameplaybeelden van de mod circuleren al op het internet.

  Sir_Bumfrey_Diggles, de naam van de modder verantwoordelijk voor de mod, probeert deze gigantische klus voor elkaar te krijgen. Samen met wat vrienden heeft hij al wat stukken van New Vegas nagemaakt in Fallout 4. Zoals je in de video kunt zien heeft hij Goodsprings en Primm al naar de game weten te halen.

  Fallout 4 mod verkeert nog niet in de eindfase

  Uit een post op Reddit blijkt dat de mod nog in de beginfase van ontwikkeling is, volgens de modder is het doel van de mod niet om gewoon de gebouwen van New Vegas over te hevelen naar Fallout 4, het moet de basis worden voor geïnteresseerden om nieuwe quests te schrijven. Het is overigens niet uitgesloten dat de quests uit New Vegas niet worden overgeplaatst, dit zouden alleen de simpele missies worden.

  Fallout New Vegas kwam in 2010 uit voor de PC, Xbox 360 en de PlayStation 3, wij beoordeelden de game in onze review met een 8,5. Het is een waardige opvolger van Fallout 3 waarbij het verhaal goed in elkaar steekt. Ook is er genoeg te beleven door de vernieuwingen die zijn doorgevoerd. Een minpunt aan het spel is volgens ons dat de game op grafisch gebied een beetje achterloopt met andere games die rond die tijd uitkwamen.

  Fallout: New Vegas Ultimate Edition

  Verkijgbaar vanaf 10 february 2012

  Meer over deze game

  ┬ę 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.