Fallout 4 gratis speelbaar dit weekend op PC en Xbox One

  Dit weekend is Fallout 4 gratis speelbaar op de PC en Xbox One. Tevens is de game ook in de aanbieding op Steam, Xbox Store en PlayStation Network.

  De standaard versie kost dit weekend 20 euro op PC, Xbox One en PS4. Tevens is de DLC van Fallout 4 ook afgeprijsd met 40% voor de PC en Xbox One tot respectievelijk 29 mei en 28 mei. Daarentegen krijgt de PS4-versie geen korting voor de DLC, maar de standaard korting voor deze versie is wel langer geldig en loopt tot 10 juni.

  Duik weer in de wereld van Fallout door Fallout 4 gratis te spelen

  ‘War, war never changes’ is de zin waar iedere Fallout mee opent. Deze belangrijke zin hoor je de protagonist in Fallout 4 zeggen terwijl het zwarte scherm overloopt in een live-action scène die start in 1945. In de live-action scène wordt er op een krachtige wijze verteld hoe de situatie in de wereld is waar jij straks instapt.

  Het start deze keer met Vault 111 in Boston. Net als de stad Boston in Massachusetts, Verenigde Staten is Boston in deze Fallout game ook tot de nok toe gevuld met locaties die je kunt bezoeken. Helaas kun je niet zoals in Fallout New Vegas rondlopen met Dogmeat naast je en luisteren naar ’50’s swingmuziek.

  Ervaar nu gratis het aloude Fallout gevoel in Boston waarin je dit weekend kennis kunt maken met de facties, karakters, locaties en features in de game. Deze game is door ons met een 9,5 beoordeeld in onze review. Hierin staat alles beschreven wat ons is opgevallen aan de game.

  Fallout 4

  Verkijgbaar vanaf 10 november 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.