Fallout 4 en Skyrim krijgen geen mod support meer op PS4

  Er komt toch geen mod support meer voor Fallout 4 en Skyrim Remastered Edition op Playstation 4, dat zegt de developer Bethesda op zijn site. Ondanks de plannen die Bethesda had voor mods op de PS4, gaat de developer niet meer door met het idee. Of er ooit nog mods komen voor de Playstation 4 versies is onduidelijk.

  Na discussies met Sony heeft Bethesda toch besloten geen mods meer uit te brengen. Wat Bethesda haar fans wel beloofde.

  "Na maanden lang discussie te hebben gevoerd met Sony, spijt het ons te zeggen dat terwijl we lang klaar waren om mod support te leveren op Playstation 4, Sony ons geïnformeerd heeft dat ze de mods niet goedkeuren op de manier waarop ze horen te werken: waar gebruikers alles kunnen doen wat ze willen voor Fallout 4 of Skyrim Special Edition."

  Mod support - Al een tijdje een discussiepunt

  Dat meldt de developer op zijn eigen site. Bethesda toont teleurgesteld te zijn in de beslissing van Sony om toch geen mod support te leveren, en hoopt dat deze content ooit nog beschikbaar komt voor het Playstation publiek.

  Het is alweer een tijdje geleden dat Bethesda mod support aankondigde voor de Playstion. In de originele planning gaf Bethesda aan dat de mods voor Xbox One in mei zouden komen, en in juni voor de Playstation 4. In augustus liet de developer al weten tegen problemen aan te zijn gelopen met de ontwikkeling van mod support voor de Playstation.

  Fallout 4

  Verkijgbaar vanaf 10 november 2015

  Meer over deze game

  ┬ę 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.