Fallout 4 DLC release en inhoud zijn aangekondigd

  Het zit er dan eindelijk aan te komen. De populaire post-apocalyptische shooter, Fallout 4, krijgt zijn eerste DLC in de komende maanden. De Fallout 4 DLC release is bekend en er zijn een hoop details over de inhoud van de add-ons gegeven.

  Bethesda heeft, voor het eerst sinds de release, een officiële aankondiging van de Fallout 4 DLC gedaan. De eerste reeks aan DLC die uitgebracht zal worden, zal uit drie onafhankelijke pakketten bestaan die ieder een unieke ervaring aanbieden.

  Fallout 4 DLC release van eerste add-on brengt ontspoorde robots

  Automatron is de naam van de eerste add-on. In deze uitbreiding heeft een mysterieuze mechanist een horde aan dodelijke robots losgelaten in het post-apocalyptische Boston. Het is aan jouw de taak deze ontspoorde mechanische krijgers te slopen en de verkregen onderdelen te gebruiken om je eigen robotmaatjes in elkaar te zetten. Er zijn meer dan honderden verschillende opties!

  De jacht op robots zal je ongeveer €10,- kosten en komt uit in maart 2016.

  Monsters temmen!

  De tweede add-on van de eerste DLC reeks heeft de naam Wasteland Workshop. Als je de Wasteland Workshop aan je collectie toegevoegd hebt, krijg je de mogelijkheid om kooien uit te zetten en de ontelbare wilde creaties te vangen. Je kan deze wezens, van mirelurks tot raiders, temmen en het tegen elkaar op laten nemen. Hiernaast krijg je een hoop nieuwe mogelijkheden om je zelfgebouwde dorpjes uit te breiden.

  Voor €5,- kan je vanaf april naar alle hartenlust je eigen dierenwinkel beginnen.

  Verlaat het vaste land

  Met de Far Harbor DLC ga je nogmaals met het Valentine's Detective Agency een onderzoek instellen. Ditmaal moet je een verloren vrouw terug zien te vinden op het mysterieuze eiland Far Harbor. In deze DLC zal de strijd tussen verschillende facties centraal staan en daarbij is het aan jou de taak om vrede te stichten... of juist niet.

  Far Harbor is qua speel oppervlakte de grootste DLC die ooit uitgebracht is. Bovendien zitten er een enorme hoeveelheid aan nieuwe quests in verpakt en worden er zelfs dungeons toegevoegd. Voor ongeveer €25,- zal je dit verre eiland kunnen ontdekken vanaf mei.

  Season pass wordt duurder

  Door de grote hoeveelheid aan content die Bethesda gaat uitbrengen voor Fallout 4, is er besloten om de prijs van de season pass te verhogen. Vanaf 1 maart zal de nieuwe prijs ongeveer €50,- worden in plaats van de huidige €30,-. Mensen die de season pass al in hun bezit hebben hebben geluk, zij krijgen namelijk dezelfde hoeveelheid aan content maar hoeven niet meer extra te betalen.

  Naast add-ons zal Bethesda gratis updates blijven aanbieden, zoals de compleet nieuwe Survival Mode. Ook blijft er gewerkt worden aan optimalisaties betreffende de al bestaande content.

  Fallout 4

  Verkijgbaar vanaf 10 november 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.