Fallout 4 DLC Far Harbor wordt reusachtig

  Automatron is net uitgekomen, maar er is alweer nieuws over de aankomende add-on van de post-nucleaire RPG van Bethesda. Er is bekendgemaakt dat de Fallout 4 DLC Far Harbor grensverleggend wordt.

  Far Harbor wordt de derde DLC van Fallout 4, en tevens de grootste van de eerste add-on reeks. Zo zal de omgeving van het eiland groter worden dan de Shivering Isles DLC van Oblivion, die al vrij omvangrijk is. Dit nieuws is bevestigd door Pete Hines, hoofd van de marketing en PR bij Bethesda. Hiermee zal het de grootste uitbreiding van een Fallout game ooit zijn.

  Fallout 4 DLC Far Harbor content zal niet te weinig zijn

  Met een groot, vrij te exploreren gebied, moet er ook genoeg content in zitten om deze omgeving op te vullen. Op het eiland Far Harbor zal je namelijk moeten werken aan een urgente zaak van detective Nick Valentine. Een vermiste vrouw moet zo spoedig mogelijk teruggevonden worden, maar dat zit allemaal niet mee aangezien je terecht gaat komen in een burgeroorlog. Op het mysterieuze eiland houden er namelijk verschillende facties huis, die ieder hun eigen extreme idealen aanhangen.

  De Fallout 4 DLC Far Harbor zal in mei uitkomen voor een prijs van 25 euro. Mocht je de season pass gekocht hebben, dan zal het downloaden van de DLC geen extra kosten met zich meebrengen. De eerste add-on, Automatron, is vorige week uitgekomen. Hoe wij deze eerste uitbreiding in ontvangst namen, lees je in de review.

  Fallout 4

  Verkijgbaar vanaf 10 november 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.