Fallout 4 Automatron DLC trailer toont beelden van het verhaal

  De nieuwe trailer voor de Fallout 4 Automatron DLC toont wat er precies van je verwacht wordt in de game. De trailer laat ook de nieuwe villain zien de je moet bestrijden.

  In de allereerste DLC voor Fallout 4 kun je aan de slag met onderdelen van verslagen robots om je eigen robot te bouwen. Je kunt de robot volledig naar jouw smaak aanpassen, de stem is naar jouw wens te veranderen, ook de kleur van je robot is door jou te veranderen. De robot is, net als je vertrouwde huisdier Dogmeat, een companion die je door de wereld van Fallout 4 automatron volgt.

  Om de Fallout 4 Automatron DLC te spelen moet je personage minimaal level 15 hebben gehaald. Zoals gezegd, de Automatron DLC is de eerste in een reeks van verscheidene uitbreidingen die je aan de game kunt toevoegen.

  Fallout 4 Automatron DLC eerste van meerdere DLC

  Vanaf deze maand blijven de DLC voor je game binnenrollen, 22 maart om precies te zijn. Zeker als je bij de actie van afgelopen maand hebt meegedaan waarbij je twintig euro korting op het spel kreeg. Spelers kunnen in ieder geval al 3 uitbreidingen verwachten. De Wasteland DLC komt volgende maand, met deze uitbreiding krijg je meer mogelijkheden om je settlement naar jou smaak in te richten.

  In mei komt de tot nu toe grootst aangekondigde DLC van Fallout 4 en volgens Bethesda zelfs de grootste oppervlakte ooit aan een van hun games toegevoegd. De Far Harbor DLC, zoals de game heet, gaat zich afspelen in Maine.

  Andere DLC komen later dit jaar, welke dit zijn heeft Bethesda nog niet aangekondigd, enkel dat er nieuwe DLC komt. De Fallout 4 Automatron DLC kost los 9,99 euro.

  Fallout 4

  Verkijgbaar vanaf 10 november 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.