Fallout 3 record - nieuwe speedrun tijd neergezet

  Het snelheidsrecord om Fallout 3 uit te spelen is verbroken. Het is YouTuber Rydou gelukt om een nieuw Fallout 3 record neer te zetten. Binnen 15 minuten is het hem gelukt om de game uit te spelen.

  Op dit moment is Awesome Games Done Quick aan de gang. Tijdens dit evenement worden heel veel verschillende games zo snel mogelijk uitgespeeld. De een doet het nog sneller dan de ander en het is uiterst bijzonder om te zien hoe snel sommige games worden uitgespeeld. Fallout 3 is een van de games die wordt gespeeld om zo het record te verbreken.

  Fallout 3 record verbroken door gebruik van glitches

  Veel speedruns maken gebruik van glitches en exploits van de game om zo heel snel een game uit te spelen. Fallout 3 is hier geen uitzondering op. Rydou maakt gebruik van een glitch om zo binnen 15 minuten de eindstreep te halen van de game. Hij zet hiermee een tijd neer van 14 minuten en 54 seconden.

  Rydou zegt zelfs in de bijgeleverde video dat het nog sneller had gekunt en dat hij nog 4 secondes had kunnen besparen. De tijd zou dan op 14 minuten en 50 seconden uitkomen. Rydou heeft dan ook het officiële wereldrecord op zijn naam staan, maar eerder was hij al de titelhouder. Hij heeft zijn eigen tijd verbroken: het eerdere Fallout 3 record stond namelijk op iets meer dan 18 minuten speeltijd.

  Fallout 3 - The Pitt and Operation: Anchorage

  Verkijgbaar vanaf 3 july 2009

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.