Facebook en Instagram storing zorgt voor frustratie

    Wij bij XGN genieten erg van Facebook en Instagram. De kwaliteit content posts en memes die we tegenkomen maken ons constant heel blij en brengen ons door de dag heen. Helaas kunnen we niet altijd genieten van deze luxe aangezien Facebook en Instagram beide een storing hebben.

    Je leest het goed. Facebook en Instagram liggen eruit. Er zijn al meer dan 4000 meldingen op beide platformen over de storing (via Downdetector). Mensen uiten hun agressie over Facebook en Instagram bij de concurrentie, Twitter. Hashtags over Facebook en Instagram raken al trending en paniek heerst. Beide Facebook en Instagram hebben nog geen officieel bericht achtergelaten.

    Toch brengt dit wel de vraag, wat zou er gebeuren als Twitter er ook uit lag? Zouden mensen dan toch echt gek worden? Waarschijnlijk niet. Zouden er doden vallen uit verveling? Een beetje dramatisch misschien, maar wie weet. Zou je eindelijk een keer die hoop was schoonmaken dat al een week in de hoek van je kamer ligt? Niemand weet het antwoord.

    Misschien is het nu wel een goed moment om te vertellen dat XGN ook nog Twitter (en TikTok) heeft! Volg ons en wij geven jou updates, memes en andere content om van te genieten. Natuurlijk updaten we dit bericht zodra er meer informatie bekend is.

    © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.