Facebook Community richtlijnen brengen duidelijkheid

  Facebook is met nieuwe Community richtlijnen gekomen. Deze Facebook Community richtlijnen zijn er voornamelijk om de grijze vlakken op te vullen en niet zozeer om de regels te veranderen.

  Nu zijn er nog zaken waarbij mensen niet goed weten wat ze moeten doen in bepaalde situaties. Hierbij kun je denken aan het gebruik van een andere naam dan je echte naam of het plaatsen van foto's waarop een vrouw borstvoeding geeft.

  Facebook heeft nu zijn regels aangescherpt, waardoor het duidelijk wordt of dit soort zaken wel of niet toegestaan zijn.

  Facebook Community richtlijnen

  De community richtlijnen zijn om vier redenen ingesteld. Het is bedoeld om je veilig te houden, ter bevordering van respectvol gedrag, om je persoonlijke informatie te beschermen en je intellectuele bezittingen te beschermen. De uitgebreide beschrijving van de richtlijnen voor de Facebook-community vind je op de website.

  Facebook heeft al verschilllende maatregelen getroffen om zijn gebruikers te beschermen. Ze hebben bijvoorbeeld een meldingssysteem voor zelfmoord en een ThreatExchange tegen cyberbedreigingen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.