Fable Fortune Early Access aangekondigd

  De Fable Fortune Early Access periode is aangekondigd. Dat maakte de ontwikkelaar bekend via Steam. Vanaf 11 juni is de game te spelen.

  De game is een kaartspel in het universum van Fable. De ontwikkeling werd via een Kickstarter opgezet, maar behaalde niet het benodigde bedrag. Toch gaat binnenkort een Early Access periode van het spel beginnen.

  Fable Fortune Early Access volgende maand van start

  Je kunt je interesse in Fable Fortune tonen door je in te schrijven voor via de website. Hiermee maak je kans om aan de Early Access periode mee te mogen spelen. Een andere manier om zeker te zijn van een plek is de founders pack aanschaffen. Hierin zitten enkele kaarten en packs als bonus.

  De game bevat zowel een PvP modus als een co-op modus. Net als in de Fable games kun je kiezen tussen het goede pad en het slechte pad. Hiermee verander je de effecten die de kaarten hebben.

  Fable Fortune lanceert later dit jaar als free-to-play spel voor de PC en Xbox One. Een exacte release is nog niet bekend. Bekijk de nieuwe trailer van de game bovenaan de pagina.

  Fable Fortune

  Verkijgbaar vanaf 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.