F1 2018 trailer toont eerste gameplaybeelden

  Het is tijd om flink door de bochten te scheuren. In deze F1 2018 trailer zien we de eerste ronde op Monaco. Tijd om je een echte racer te voelen!

  Met de nieuwe trailer maken we kennis met de eerste gameplaybeelden. Verder is de trailer voornamelijk bedoeld om ons te laten zien hoe de game er grafisch op vooruit is gegaan vergeleken met het vorige deel.

  F1 2018 trailer toont Leclerc

  Op de beelden zien we F1 2018-racer Charles Leclerc. Hij is van het Alfa Romeo Sauber F1-team en racet een ronde op het Circuit de Monaco. Komend weekend zal er echt op dit circuit worden geracet, zodoende is de trailer een mooi begin om dit weekend mee te starten.

  F1 2018 beloofd een heleboel nieuwe aanpassingen te maken op het vorige deel. Zodoende moet je dit spel meer letten op je motoren, worden er nieuwe circuits aan het spel toegevoegd en zijn er in-game nieuwere banden beschikbaar die je race-ervaring moeten verbeteren.

  Bovenaan deze pagina kun je de nieuwe trailer terugkijken.

  Alvast wat oefenen

  F1 2018 komt 24 augustus naar de PlayStation 4, Xbox One en naar PC. Het duurt dus nog wel even voor je in een race-auto plaats kunt nemen om die circuits onveilig te maken.

  Wil jij alvast de smaak van dit racespel een beetje te pakken krijgen, dan kan het handig zijn om eens één van de vorige spellen erbij te pakken. Een eerder special over verschillende F1 2017 tips kan je helpen om alle kneepjes in de vingers te krijgen. Misschien helpen deze F1 2017 tips je ook nog om straks beter te racen in de nieuwe F1.

  F1 2018

  Verkijgbaar vanaf 24 august 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.