F1 2018 release datum bekend - Tijd om door de bochten te scheuren

  Het is weer bijna tijd om ondergedompeld te worden in de wereld van race-auto's. Vanaf augustus kun jij door de bochten van het circuit scheuren. De F1 2018 releasedatum is namelijk bekend gemaakt, naast wat details over deze nieuwe game.

  Vanaf 24 augustus kunnen race-liefhebbers aan de slag met deze nieuwe Formule 1. De game wordt uitgegeven in hetzelfde weekend als de Formule 1 2018 Belgian Grand Prix.

  F1 2018 release al in augustus

  Met deze nieuwe game wil Paul Jeal, F1-franchisedirecteur bij Codemasters, het vorige deel overstijgen. Dat racespel kreeg maar liefst een 8.0 in de F1 2017 review en kon voornamelijk beter scoren door menu's overzichtelijker te maken, bugs te fixen en de visuals minder klinisch te maken. Volgens Paul Jeal gaat het wel lukken om dit deel beter te maken dan het vorige deel in de serie.

  "De afgelopen jaren hebben we nauw contact onderhouden met onze fans om te begrijpen wat zij belangrijk vinden, en we kunnen niet wachten om meer details te onthullen over functies waar onze fans ongetwijfeld van zullen smullen. Om spelers dieper dan ooit onder te dompelen in de wereld van F1, is de Career-stand verder uitgebreid, inclusief de terugkeer van een zeer gewilde functie."

  Wat voor nieuwe dingen we vooralsnog van de nieuwe F1 kunnen verwachten, is nog niet helemaal zeker. We weten dat er meer klassieke auto's zullen volgen, maar meer zal pas in de loop naar de release worden onthult. Het is op het moment ook nog niet helemaal duidelijk op welke manier de Career-stand wordt uitgebreid vergeleken met het eerdere deel.

  Alvast wat oefenen

  Om alvast de smaak van dit racespel te pakken te krijgen, kun je nog aan de slag met het vorige deel. Om alvast een stapje in de goede richting te zetten hebben wij een special samengesteld met verschillende tips bij het spelen van F1 2017. Toen dit spel op de markt kwam wist het zeker het één en ander aan vernieuwingen te brengen, zodoende is het interessant welke vernieuwingen F1 2018 zal brengen.

  F1 2018

  Verkijgbaar vanaf 24 august 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.