F1 2018 game bevat diepgaande carrièremodus

  De nieuwe F1 2018 game gaat een diepgaande carrièremodus bevatten. Zo gaan regelementswijzigingen tussen de seizoenen voor veel veranderingen zorgen. Het kan maar zo een flinke impact maken op de teams die strijden om het kampioenschap te winnen.

  De nieuwe F1 2018 game gaat volgens Codemasters een diepgaande carrièremodus bevatten die schokkende veranderingen bevat. Meer dan ooit te voren is het belangrijk om je aan de regels te houden, want tussen de seizoenen door kunnen reglementswijzigingen je team nekken. Wanneer een regel op de schop gaat, is het aan jou om hier zo snel mogelijk en adequaat mogelijk op te reageren.

  Volgens Lee Mather, de regisseur van de game heeft het te maken met de feedback die gegeven werd op de vorige game. Met het uitgebreide R&D-systeem uit het vorige deel en de ambities voor de carriere-ervaring is deze keuze volgens de regisseur op basis van de feedback van de spelerbasis gemaakt. Dit is alleen niet de enige wijziging volgens Mather:

  "We hebben ingrijpende wijzigingen aangebracht in de in-game prijsstructuur, ERS-upgrades toegevoegd, elk Formule 1-team eigen unieke R&D-mogelijkheden gegeven en een bepaalde onvoorspelbaarheid toegevoegd rondom de ontwikkeling."

  Toch wordt benadrukt dat de regelementswijzigingen voor het grootste verschil zullen zorgen. Hierdoor weet je namelijk niet waar elk team staat aan het begin van een seizoen. Het zorgt er dan ook voor dat elk seizoen een nieuwe ervaring is.

  F1 2018 game krijgt klassieke auto's

  Eerder werd al bekendgemaakt dat F1 2018 een groot aantal nieuwe klassieke auto's gaat bevatten. Zo komen er een aantal nieuwe wagens van Ferrari en McLaren naar de game en zijn de klassieke auto's van vorig jaar ook weer van de partij. In totaal komen er twintig klassiekers naar F1 2018.

  F1 2018 komt op 24 augustus 2018 uit op de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  F1 2018

  Verkijgbaar vanaf 24 august 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.