F1 2016 game wordt de meest uitgebreide Formula 1 game ooit

  Het seizoen van de Formula 1 is in volle gang en ‘onze’ Max wist zelfs voor het eerst in de geschiedenis een Nederlandse overwinning bij te schrijven. Deze zomer verschijnt ook de nieuwe F1 2016 game en die wordt uitgebreide en realistischer dan ooit.

  Vooral de ‘Career Mode’ uit de nieuwe F1 2016 game moet volgens ontwikkelaar Codemasters ontzettend uitgebreid en realistisch worden. Het spel moet letterlijk een kopie worden van de prestigieuze race zoals we die van de televisie kennen. Dit betekent zowel op de baan als daar buiten. De toevoeging van de safety car en de virtuele safety car moet je net dat extraatje geven.

  De career mode is de belangrijkste bouwsteen van de F1 games, maar was in F1 2015 nog enigszins beperkt. Met de nieuwe F1 2016 game gaat daar dus verandering in komen. In tien seizoenen tijd kan jij jezelf naar de top racen. Dit doe je niet alleen, maar met je team dat in samenwerking met jou de wagenontwikkeling voor hun rekening neemt. Zo wordt de game niet alleen een heel stuk realistischer, maar ervaar je het racegeweld zoals je dat ook op tv doet.

  Zoals met alle career modes is, kies je in F1 2016 ook je favoriete team waarvoor je uit wilt komen. Hoe lager je begint, des te makkelijker je jouw doelstellingen kunt halen en de eer voor je op kunt strijken. Wil je liever direct om de prijzen meedoen, dan kan dat natuurlijk ook. Sta je liever langs de kant, dan kan je ook je eigen succesvolle team samenstellen.

  F1 2016 game is net als in het echt

  Naast al deze toevoegingen aan de nieuwe F1 2016 game met betrekking tot de career mode, is er ook nog een nieuwe baan toegevoegd. Uiteraard kan de baan in Baku, de hoofdstad van Azerbaidjan, niet ontbreken. Ditzelfde geldt voor het Amerikaanse team ‘Haas’ dat nieuw is dit seizoen.

  Deze zomer zal F1 2016 uitkomen voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

  F1 2016

  Verkijgbaar vanaf 16 august 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.