Externe PS4 harde schijf ondersteuning met firmware update 4.50

  Door firmware versie 4.50 krijgt jouw PS4 harde schijf ondersteuning. Daarnaast worden er 3D Blu-rays ook ondersteund voor de VR bril en wordt het Quick Menu verbeterd.

  Dat meld Sony op haar website. Met de komst van de firmware update 4.50 worden externe harde schijven tot 8 TB uiteindelijk ondersteund. Dit is extreem handig als je vaak de melding krijgt dat je interne PS4 harde schijf vol zit.
  Games worden steeds groter en binnenkort kun je hierdoor meer games kwijt op jouw PS4.

  Alle applicaties en content dat je op de externe harde schijf opslaat zal verschijnen op de Content Launcher op je thuis scherm, zodat je makkelijk en in één oogopzicht kunt zien wat er zoal op je schijf staat.

  Naast PS4 harde schijf ondersteuning meer updates

  Als je fan bent van 3D en je hebt een VR bril thuis liggen, dan kun je deze vanaf nu ook samen gebruiken. De PlayStation VR gaat films in 3D ondersteunen en daardoor kun je deze vanaf de update op de PS4 afspelen.

  Het Quick Menu krijgt ook een update. Deze gebruikt nu nog maar de helft van jouw gameplay scherm. Daarnaast kun je ook via de party opties in contact komen met je jouw vrienden op de PS4 zodat je niet het spel hoeft te stoppen om verder te gaan. Het doel hierbij is dat je lekker kunt gamen zonder dat je lang vast zit in de menu's.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.