Expeditie Robinson deelneemster Dionne Slagter (OnneDi) onder vuur op Twitter

  Nadat vorige week Rob Geus de volle laag kreeg van Expeditie Robinson kijkers, mag deelnemer Dionne Slagter er nu ook aan geloven. Zo werd de YouTuber OnneDi niet alleen door haar team bekritiseerd, maar kreeg ze vooral door haar deelname een hele lading aan kritiek over zich heen van (over)enthousiaste Twitteraars.

  RTL

  Tijdens de laatste afleveringen had Dionne Slagter het maar lastig. Al voordat de aflevering online ging, toonde RTL in een teaser al dat Dionne deze aflevering zou gaan huilen.

  Expeditie Robinson boos op Dionne Slagter

  Dionne staat bij veel kijkers te boek als een emotioneel type. Twitters is dit opgevallen en daarom veroordelen ze haar uitspraken in de show van RTL. Zo geeft Dionne zelf aan dat de hitte haar teveel is en heeft ze zo haar bedenkingen of het wel slim was aan de serie mee te doen. Dionne heeft moeite om haar tranen te bedwingen. Om teveel spoilers te voorkomen, lees je in aflevering 3 recap om welke redenen Dionne tranen liet rollen.

  Ondertussen liet Twitter haar niet met rust. Twitteraars vroegen zich hardop af hoe deze YouTuber ooit heeft kunnen besluiten deel te nemen aan Expeditie Robinson. Zo vindt een groot deel haar emotioneel te zwak om sowieso aan zo een spelshow mee te doen.

  Niet alleen maar kritiek

  Expeditie Robinson deelneemster Dionne Slagter krijgt niet als enige kritiek. Zo zijn er ook mensen die haar bijstaan en fel ingaan op alles en iedereen die Dionne negatief neerzet. Ook zijn er ook kijkers die het onsympathiek vinden hoe in het spel zelf sommige deelnemers reageren op de deelname van Dionne. Een van de spelers die kritiek om reacties krijgt is TV-kok Hugo Kennis.

  Ondertussen is de discussie rondom Rob Geus nog steeds niet afgelopen. Zo wordt er nog steeds naar hem gewezen, omdat hij vorige week eten weggooide en dacht dat het werd bijgevuld. Het is duidelijk dat Expeditie Robinson Twitter goed bezig houd.

  Volg jij Expeditie Robinson en wat is jou mening over de gebeurtenissen in deze aflevering? Deel jou mening en ervaringen met de aflevering in de reacties hieronder. Expeditie Robinson kun je wekelijks kijken op zondag op RTL 4 en via Videoland.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.