Exclusieve ESL tickets kopen met korting bij Seaters

  ESL BeNeLux is een samenwerking aangegaan met Seaters. Dit betekent een select aanbod van exclusieve ESL tickets tegen gereduceerde prijs voor de komende evenementen die ESL BeNeLux organiseert. Grote fans van de verschillende ESL gametoernooien kunnen zich gratis aanmelden voor de dienst. Beginnend met het tweedaagse evenement op 7 en 8 juli in de ArenA.

  Wanneer je jou aanmeldt bij Seaters kan je jezelf inschrijven op wachtlijsten voor komende ESL eSports toernooien. Onder alle aanmeldingen worden vervolgens selectief exclusieve ESL tickets beschikbaar gesteld die niet alleen goede plekken aanbieden, maar ook nog eens met veel korting te koop zijn. Zo kan de korting oplopen tot 40%. Het doel van de samenwerking is om een steentje bij te dragen om evenementen volledig uit te laten verkopen. Seaters heeft reeds een samenwerking met onder andere Coca Cola en EURO 2016.

  Exclusieve ESL tickets om stadions volledig uit te verkopen

  De volgende grote organisatie is met deze samenwerking aan het lijstje toegevoegd van Seaters. ESL is een grote speler in het organiseren van eSports evenementen, met games als CS:GO, League of Legends en Hearthstone. Voor het tweedaags evenement op 7 en 8 juli, dat voor het eerst sinds de samenwerking tussen de ArenA en ESL in het stadion gehouden zal worden, is het voor het eerst mogelijk om gebruik te maken van de dienst van Seaters. Uiteraard kan je je voor alle volgende evenementen die door ESL BeNeLux georganiseerd worden later ook inschrijven.

  Ben je een echte gamefan en wil je ESL gametoernooien bijwonen op exclusieve plaatsen en tegen verlaagde prijs, meld je dan gratis aan via de Seaters website.

  League of Legends

  Verkijgbaar vanaf 27 october 2009

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.