Exacte Crackdown 3 release eindelijk bekend

  Tijdens de Xbox E3 presentatie mochten we weer flink wat wapengeweld zien. Terwijl actie en explosies elkaar opvolgen, worden we warm gemaakt voor de Crackdown 3 release. Deze is nu bekend.

  Eerder werd Crackdown 3 uitgesteld, maar nu is er een nieuwe releasedatum bekend voor deze game. En hij is exacter dan ooit tevoren.

  Begin volgend jaar kunnen we namelijk eindelijk aan de slag met deze titel. Eerder werd al bekend dat we de game in februari kunnen verwachten. Nu is duidelijk dat het precies 22 februari 2019 tijd wordt om zelf in actie treden op de Xbox One en PC.

  Crackdown 3 release samen met gameplay

  De releasedatum werd duidelijk na een nieuwe gameplay trailer. In deze trailer zagen we redelijk wat wapengeweld en explosies. Er worden rocket launchers gebruikt, vortex cannons en voertuigen. De trailer vind je terug bovenaan deze pagina, zodat jij ook een indruk kunt krijgen wat de gameplay van deze game te bieden heeft.

  Dit derde deel zal een heleboel nieuwe features kennen, waarover wij eerder al berichtte in een Crackdown 3 features special. In onze eerdere Crackdown 3 preview kun je ook al een indruk krijgen van deze game.

  Crackdown 3

  Verkijgbaar vanaf 15 february 2019

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.