Evolve alpha voor PS4, open bèta komt naar Xbox One

  De Evolve open bèta wordt beschikbaar voor de Xbox One op 15 januari. Daarnaast krijgen de PS4 en PC een gelimiteerde technische test.

  De Evolve bèta start al op 15 januari en is voor iedereen beschikbaar die een Xbox Live Gold-abonnement heeft. De bèta bevat de Hunt-mode en geeft je toegang tot de monsters Goliath en Kraken. Daarnaast kan je ook spelen met de eerste acht hunters (Markov, Maggie, Val, Hank, Hyde, Griffin, Lazarus, and Bucket). Alle twaalf maps die in de volledige game zitten kun je in de bèta spelen.

  Op 17 januari wordt de gamemodus Evacuation toegevoegd aan de bèta. Evacuation is de non-lineare campaign die alle modi en maps samenvoegen tot één geheel. Dat is niet het enige, want elk monster en hunter die je vrijspeelt in de bèta, kun je meenemen naar de volledige game.

  Evolve open bèta alleen beschikbaar op de Xbox One

  De PlayStation 4-gebruikers kunnen 16 januari van start met een gelimiteerde technische test, die anders is dan de bèta op de Xbox One. Aan de gelimiteerde technische test op de PlayStation 4 kun je alleen deelnemen als je een uitnodiging hebt gehad. In de technische test kan je geen Evacuation spelen en ook de vrijgespeelde monsters en hunters kun je niet meenemen naar de volledige game.

  PlayStation 4-gebruikers zouden binnenkort uitnodigingen moeten ontvangen. PC-gebruikers die zijn uitgenodigd voor de alpha of een exemplaar van Left 4 Dead of Bioshock Infinite hebben gekocht op Steam, worden ook uitgenodigd om deel te nemen aan een technische test. Net als op de PS4, krijgt ook de PC technische alpha geen Evacuation-mode en neem je de ontgrendelde monsters en hunters niet mee naar de volledige game. Alle tests op de Xbox One, PS4 en PC lopen tot 19 januari.

  Evolve

  Verkijgbaar vanaf 10 february 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.